Brygger: Øystein Kalvatn Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6E New England IPA OG: 1,072 FG: 1,022 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 20,0l Alkoholstyrke: 6,8% Beregnet IBU: 30,0 Beregnet farge: 10 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 61% Pils 17,5% Maris Otter 17,5% Kveiteflak 4% Maltodextrin [B]Humle og krydder[/B] 25g El Dorado @ Flameout 25g Idaho 7 @ Flameout 75g El Dorado @ 75C hopstand 10 min 75g Idaho 7 @ 75C hopstand 10 min 25g El Dorado @ Nedkjøling frå 75-18c 25g Idaho 7 @ Nedkjøling frå 75-18c 50g Azacca @ Dag 2 50g Galaxy @ Dag 2 50g Citra @ Dag 2 50g Azacca 3 dagar før tapping 50g Citra 3 dagar før tapping 50g Galaxy 3 dagar før tapping [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 67C 60 min 72c 10 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WY1318 Gjærmengde: 2L Starter Informasjon om gjæring: 18c 3 dagar 20c 7 dagar 14c 3 dagar 4c 1 dag [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 10. februar 2020 Flasket: 22. februar 2020 Filtrert: Nei Karbonering: F