Brygger: Øystein Kalvatn
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 6E New England IPA
OG: 1,072
FG: 1,022
Mengde vørter: 25,0l
Mengde ferdig øl: 20,0l
Alkoholstyrke: 6,8%
Beregnet IBU: 30,0
Beregnet farge: 10 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
61% Pils
17,5% Maris Otter
17,5% Kveiteflak
4% Maltodextrin

[B]Humle og krydder[/B]
25g El Dorado @ Flameout
25g Idaho 7 @ Flameout
75g El Dorado @ 75C hopstand 10 min
75g Idaho 7 @ 75C hopstand 10 min
25g El Dorado @ Nedkjøling frå 75-18c
25g Idaho 7 @ Nedkjøling frå 75-18c
50g Azacca @ Dag 2
50g Galaxy @ Dag 2
50g Citra @ Dag 2
50g Azacca 3 dagar før tapping
50g Citra 3 dagar før tapping
50g Galaxy 3 dagar før tapping

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
67C 60 min
72c 10 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WY1318
Gjærmengde: 2L Starter
Informasjon om gjæring:
18c 3 dagar
20c 7 dagar
14c 3 dagar
4c 1 dag

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 10. februar 2020
Flasket: 22. februar 2020
Filtrert: Nei
Karbonering: F