Brygger: Petter Buhagen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 13A Frukt-/grønnsaksøl (basistype 12E Berliner weisse)
Ekstra ingredienser: Solbær og pasjonsfrukt
OG: 1034
FG: 1012
Mengde vørter: 23,5l
Mengde ferdig øl: 19,0l
Alkoholstyrke: 3,5%
Beregnet IBU: 5,0
Beregnet farge: 4 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
2000g Pilsnermalt
1200g Hvetemalt

[B]Humle og krydder[/B]
15g Fuggle, 5%AA, 30 min kok, 4,6 IBU

[B]Andre ingredienser[/B]
150g Laktose
1000g Solbærpure
1000g Pasjonsfruktpure

[B]Meskeinformasjon[/B]
15 liter vann.
65°C i 60 min.
78°C i 5 min.
Skylte med 15,5 liter vann på 78°C.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Safale US-05
Gjærmengde: 1pk rehydrert
Informasjon om gjæring:
Kjelesyrnet med Probi:mage (L. Plantarum).
19°C i 2 dager.
20°C 6 dager.
21°C i 5 dager.
3°C i 6 dager.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 11. desember 2018
Flasket: 2. januar 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: N