Brygger: Petter Buhagen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13A Frukt-/grønnsaksøl (basistype 12E Berliner weisse) Ekstra ingredienser: Solbær og pasjonsfrukt OG: 1034 FG: 1012 Mengde vørter: 23,5l Mengde ferdig øl: 19,0l Alkoholstyrke: 3,5% Beregnet IBU: 5,0 Beregnet farge: 4 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 2000g Pilsnermalt 1200g Hvetemalt [B]Humle og krydder[/B] 15g Fuggle, 5%AA, 30 min kok, 4,6 IBU [B]Andre ingredienser[/B] 150g Laktose 1000g Solbærpure 1000g Pasjonsfruktpure [B]Meskeinformasjon[/B] 15 liter vann. 65°C i 60 min. 78°C i 5 min. Skylte med 15,5 liter vann på 78°C. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Safale US-05 Gjærmengde: 1pk rehydrert Informasjon om gjæring: Kjelesyrnet med Probi:mage (L. Plantarum). 19°C i 2 dager. 20°C 6 dager. 21°C i 5 dager. 3°C i 6 dager. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 11. desember 2018 Flasket: 2. januar 2019 Filtrert: Nei Karbonering: N