Brygger: Ove Utland Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 8E Moderne porter og stout OG: 1,060 FG: 1,010 Mengde vørter: 22,0l Mengde ferdig øl: 18,0l Alkoholstyrke: 6,6% Beregnet IBU: 50,0 Beregnet farge: 90 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Maris otter, Munch malt, roasted barley, black malt, chocolate malt, pale chocolate, crystal, dark krystal, pale crystal, amber, brown, flaket havre. Dette er andre avrenning av denne vørter. [B]Humle og krydder[/B] columbus, centennial, chinook. kanelstang, stjerneanis, nellik [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Dobbel merking 2 omganger.mesket på 68 grader 90 min, litt skylling. 2 meskepose 68 grader i 90 min. utmesk 78grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: wlp001 Gjærmengde: 1 liter starter. Informasjon om gjæring: ca. 18-20 grader 14 dg. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 16. november 2017 Flasket: 2. desember 2017 Filtrert: Nei Karbonering: N