Brygger: Ove Utland
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 8E Moderne porter og stout
OG: 1,060
FG: 1,010
Mengde vørter: 22,0l
Mengde ferdig øl: 18,0l
Alkoholstyrke: 6,6%
Beregnet IBU: 50,0
Beregnet farge: 90 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Maris otter, Munch malt, roasted barley, black malt, chocolate malt, pale chocolate, crystal, dark krystal, pale crystal, amber, brown, flaket havre.

Dette er andre avrenning av denne vørter.

[B]Humle og krydder[/B]
columbus, centennial, chinook.
kanelstang, stjerneanis, nellik

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
Dobbel merking 2 omganger.mesket på 68 grader 90 min, litt skylling. 2 meskepose 68 grader i 90 min.
utmesk 78grader

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: wlp001
Gjærmengde: 1 liter starter.
Informasjon om gjæring:
ca. 18-20 grader 14 dg.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 16. november 2017
Flasket: 2. desember 2017
Filtrert: Nei
Karbonering: N