Brygger: Ole Vidar Elvestad
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 4I Amerikansk amber
OG: 1,052
FG: 1,011
Mengde vørter: 59,0l
Mengde ferdig øl: 55,0l
Alkoholstyrke: 6,0%
Beregnet IBU: 34,45
Beregnet farge: 29,9 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Cara
Amber
Munich
Oats
Pale
Chocolate

[B]Humle og krydder[/B]
Chinook

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
start 64,5 grade
inne 30min 66 grader
holdt 66 grade i 1 time

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Safale US-05
Gjærmengde: 3 pakker
Informasjon om gjæring:
19 pluss minus 0.3 i 1 veka
øve i nytt gjæringskar turr homla og 1 veka til.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 18. august 2018
Flasket: 1. september 2018
Filtrert: Nei
Karbonering: N