Brygger: Ole Vidar Elvestad Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4I Amerikansk amber OG: 1,052 FG: 1,011 Mengde vørter: 59,0l Mengde ferdig øl: 55,0l Alkoholstyrke: 6,0% Beregnet IBU: 34,45 Beregnet farge: 29,9 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Cara Amber Munich Oats Pale Chocolate [B]Humle og krydder[/B] Chinook [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] start 64,5 grade inne 30min 66 grader holdt 66 grade i 1 time [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Safale US-05 Gjærmengde: 3 pakker Informasjon om gjæring: 19 pluss minus 0.3 i 1 veka øve i nytt gjæringskar turr homla og 1 veka til. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 18. august 2018 Flasket: 1. september 2018 Filtrert: Nei Karbonering: N