Brygger: Raymond Olav Reite
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 6E New England IPA
OG: 1,056
FG: 1,013
Mengde vørter: 12,0l
Mengde ferdig øl: 11,0l
Alkoholstyrke: 5,6%
Beregnet IBU: 37,0
Beregnet farge: 9 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Maris Otter 84%
Flaket hvete 8%
Flaket havre 8%

[B]Humle og krydder[/B]
Simcoe
Amarillo
Centennial

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
Mesket på 68°C

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Wlp 066
Gjærmengde: 1 liter starter
Informasjon om gjæring:
14 dager på 20°C

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 13. april 2021
Flasket: 27. april 2021
Filtrert: Nei
Karbonering: F