Brygger: Raymond Olav Reite Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6E New England IPA OG: 1,056 FG: 1,013 Mengde vørter: 12,0l Mengde ferdig øl: 11,0l Alkoholstyrke: 5,6% Beregnet IBU: 37,0 Beregnet farge: 9 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Maris Otter 84% Flaket hvete 8% Flaket havre 8% [B]Humle og krydder[/B] Simcoe Amarillo Centennial [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Mesket på 68°C [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Wlp 066 Gjærmengde: 1 liter starter Informasjon om gjæring: 14 dager på 20°C [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 13. april 2021 Flasket: 27. april 2021 Filtrert: Nei Karbonering: F