Brygger: Øystein Kalvatn Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 5C Engelsk dark mild OG: 1,036 FG: 1,010 Mengde vørter: 22,0l Mengde ferdig øl: 21,0l Alkoholstyrke: 3,4% Beregnet IBU: 19,0 Beregnet farge: 45 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 73.9% Maris Otter 8.2% Crystal 240 ebc 6.5% Amber 6.5% Crystal 150 ebc 3.4% Pale Chocolate 1.7% Black Malt [B]Humle og krydder[/B] 25g Fuggle @ 60 min 15g Fuggle @ 15 min 15g Fuggle @ 2 min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 60 min @ 67c [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP002+Wyast1318 Gjærmengde: 1.5L startar Informasjon om gjæring: 18C Stigning til 20 C [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 17. februar 2019 Flasket: 2. mars 2019 Filtrert: Nei Karbonering: F