Brygger: Øystein Kalvatn
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 5C Engelsk dark mild
OG: 1,036
FG: 1,010
Mengde vørter: 22,0l
Mengde ferdig øl: 21,0l
Alkoholstyrke: 3,4%
Beregnet IBU: 19,0
Beregnet farge: 45 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
73.9% Maris Otter
8.2% Crystal 240 ebc
6.5% Amber
6.5% Crystal 150 ebc
3.4% Pale Chocolate
1.7% Black Malt

[B]Humle og krydder[/B]
25g Fuggle @ 60 min
15g Fuggle @ 15 min
15g Fuggle @ 2 min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
60 min @ 67c

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP002+Wyast1318
Gjærmengde: 1.5L startar
Informasjon om gjæring:
18C 
Stigning til 20 C

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 17. februar 2019
Flasket: 2. mars 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: F