Brygger: Knut Halvorsen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 4B Engelsk best bitter
OG: 1048
FG: 1014
Mengde vørter: 21,0l
Mengde ferdig øl: 19,0l
Alkoholstyrke: 4,8%
Beregnet IBU: 36,0
Beregnet farge: 21 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
3,5 kg pale malt
0,5 kg caramel malt

[B]Humle og krydder[/B]
13 g northern brewer 60 min
15 g EKG 15 min
15 g northern brewer 15 min

[B]Andre ingredienser[/B]
Vannjustering som i Gahrs artikkel

[B]Meskeinformasjon[/B]
65 grader i 60 min, 73 grader i 20 min, 74 grader i 10 min, skylling i 45 min på 78 grader

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: S 04
Gjærmengde: 2 pk
Informasjon om gjæring:
Pitching på 19 grader, gjæring på 20 grader i 14 dager. Karbonet med 4 g sukker/liter.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 5. mars 2019
Flasket: 19. mars 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: N