Brygger: Knut Halvorsen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4B Engelsk best bitter OG: 1048 FG: 1014 Mengde vørter: 21,0l Mengde ferdig øl: 19,0l Alkoholstyrke: 4,8% Beregnet IBU: 36,0 Beregnet farge: 21 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 3,5 kg pale malt 0,5 kg caramel malt [B]Humle og krydder[/B] 13 g northern brewer 60 min 15 g EKG 15 min 15 g northern brewer 15 min [B]Andre ingredienser[/B] Vannjustering som i Gahrs artikkel [B]Meskeinformasjon[/B] 65 grader i 60 min, 73 grader i 20 min, 74 grader i 10 min, skylling i 45 min på 78 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: S 04 Gjærmengde: 2 pk Informasjon om gjæring: Pitching på 19 grader, gjæring på 20 grader i 14 dager. Karbonet med 4 g sukker/liter. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 5. mars 2019 Flasket: 19. mars 2019 Filtrert: Nei Karbonering: N