Brygger: Finn Berger Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 1E Münchener helles OG: 1,044 FG: 1,008 Mengde vørter: 34,0l Mengde ferdig øl: 25,0l Alkoholstyrke: 4,7% Beregnet IBU: 18,0 Beregnet farge: 6 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Malt til 25 liter 4,8 kg pilsnermalt (W. gulvmaltet böhmisk) 0,2 kg syremalt [B]Humle og krydder[/B] Humle 20 gr Perle 6,6% @ 60 20 gr Mittelfrüh @ 15 20 gr Mittelfrüh @ 5 [B]Andre ingredienser[/B] 0,5 ts kalsiumklorid 0,5 ts kalsiumsulfat 5 gr Supermoss 10 dråper Clarex [B]Meskeinformasjon[/B] Mesket på 64 + 72 + 77, batch sparging [B]Gjæring[/B] Gjærtype: w 34/70 Gjærmengde: 4 liters starter Informasjon om gjæring: Gjæret på 10 grader. Diacetylrest på 16 [B]Kommentarer[/B] Karbonert med vørter [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 23. januar 2019 Flasket: 22. februar 2019 Filtrert: Nei Karbonering: N