Brygger: Finn Berger
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 1E Münchener helles
OG: 1,044
FG: 1,008
Mengde vørter: 34,0l
Mengde ferdig øl: 25,0l
Alkoholstyrke: 4,7%
Beregnet IBU: 18,0
Beregnet farge: 6 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Malt til 25 liter
4,8 kg pilsnermalt (W. gulvmaltet böhmisk)
0,2 kg syremalt

[B]Humle og krydder[/B]
Humle
20 gr Perle 6,6% @ 60
20 gr Mittelfrüh @ 15
20 gr Mittelfrüh @ 5

[B]Andre ingredienser[/B]
0,5 ts kalsiumklorid
0,5 ts kalsiumsulfat
5 gr Supermoss
10 dråper Clarex

[B]Meskeinformasjon[/B]
Mesket på 64 + 72 + 77, batch sparging

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: w 34/70
Gjærmengde: 4 liters starter
Informasjon om gjæring:
Gjæret på 10 grader. Diacetylrest på 16

[B]Kommentarer[/B]
Karbonert med vørter

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 23. januar 2019
Flasket: 22. februar 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: N