Brygger: Mattias Ståhl Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 9E Imperial stout OG: 1113 FG: 1028 Mengde vørter: 22,0l Mengde ferdig øl: 20,0l Alkoholstyrke: 11,3% Beregnet IBU: 75,0 Beregnet farge: 120 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Best Pale malt Best Munic Malt Dark Crisp Caramalt Best Melanoidin Malt Crisp Chocolate Malt Flaket Havre Crisp Roasted Barley Special B Malt [B]Humle og krydder[/B] Magnum [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 66 C. i 90 min. 78 C i 10 min. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: US-05 Gjærmengde: 4pk a 11g rehydrert Informasjon om gjæring: 19 C i 7 døgn 20 C i 7 døgn Gjæret på fermentasaurus under trykk. Ca 0,6 bar gjennom hele gjæringsforløpet [B]Kommentarer[/B] Ølen ble fatet og tvangskarbonert, og flasket med beergun før det sendes til NM i hjemmebrygg. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 7. september 2018 Flasket: 7. mars 2019 Filtrert: Nei Karbonering: F