Brygger: Thomas Aasberg Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 8C Oatmeal stout OG: 1066 FG: 1022 Mengde vørter: 47,0l Mengde ferdig øl: 40,0l Alkoholstyrke: 5,8% Beregnet IBU: 36,0 Beregnet farge: 81 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 9,2kg Pale Malt 1,1kg Flaked Oats 925g Munich Wheat 760g Dark Crystal 725g Pale Crystal 525g Roasted Barley 525g Chocolate Malt 275g Pale Chocolate Malt [B]Humle og krydder[/B] 33g Columbus 16 8%aa @ 60 min 50g Fuggle 4,3%aa @ 10 min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 66 grader i 45 min 72 grader i 20 min Utmesk på 78 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Omega 011 Gjærmengde: 1pk 4l starter Informasjon om gjæring: 22 grader i 14 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 6. november 2019 Flasket: 21. november 2019 Filtrert: Nei Karbonering: N