Brygger: Thomas Aasberg
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 8C Oatmeal stout
OG: 1066
FG: 1022
Mengde vørter: 47,0l
Mengde ferdig øl: 40,0l
Alkoholstyrke: 5,8%
Beregnet IBU: 36,0
Beregnet farge: 81 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
9,2kg Pale Malt
1,1kg Flaked Oats
925g Munich Wheat
760g Dark Crystal
725g Pale Crystal
525g Roasted Barley
525g Chocolate Malt
275g Pale Chocolate Malt

[B]Humle og krydder[/B]
33g Columbus 16 8%aa @ 60 min
50g Fuggle 4,3%aa @ 10 min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
66 grader i 45 min
72 grader i 20 min
Utmesk på 78 grader

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Omega 011
Gjærmengde: 1pk 4l starter
Informasjon om gjæring:
22 grader i 14 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 6. november 2019
Flasket: 21. november 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: N