Brygger: Idar Tronstad
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 1F Norsk pilsner butikk-klasse
OG: 1,049
FG: 1,012
Mengde vørter: 28,0l
Mengde ferdig øl: 25,0l
Alkoholstyrke: 5,2%
Beregnet IBU: 30,0
Beregnet farge: 8 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Best Pilsen Malt 4,75 kg
Best Caramell Hell 250 gram

[B]Humle og krydder[/B]
65 g Spalter Select

Tilsatte halvparten av humla halveis i meskeprosess, resten etter 30 min ut i koking

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
Enstegsmesking 64-66 grader i 90 minutt.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Saflager 34/70
Gjærmengde: 4 poser tørrgjær
Informasjon om gjæring:
3 uker på 17 grader romtemperatur

[B]Kommentarer[/B]
Brukte sukkerbiter til karbonering.
Er usikker på EBC
Skyllte i 60 min før koking

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 19. mai 2018
Flasket: 10. juni 2018
Filtrert: Nei
Karbonering: N