Brygger: Idar Tronstad Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 1F Norsk pilsner butikk-klasse OG: 1,049 FG: 1,012 Mengde vørter: 28,0l Mengde ferdig øl: 25,0l Alkoholstyrke: 5,2% Beregnet IBU: 30,0 Beregnet farge: 8 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Best Pilsen Malt 4,75 kg Best Caramell Hell 250 gram [B]Humle og krydder[/B] 65 g Spalter Select Tilsatte halvparten av humla halveis i meskeprosess, resten etter 30 min ut i koking [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Enstegsmesking 64-66 grader i 90 minutt. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Saflager 34/70 Gjærmengde: 4 poser tørrgjær Informasjon om gjæring: 3 uker på 17 grader romtemperatur [B]Kommentarer[/B] Brukte sukkerbiter til karbonering. Er usikker på EBC Skyllte i 60 min før koking [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 19. mai 2018 Flasket: 10. juni 2018 Filtrert: Nei Karbonering: N