Brygger: Endre Amdal Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 8D Porter OG: 1056 FG: 1017 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 19,0l Alkoholstyrke: 5,1% Beregnet IBU: 34,0 Beregnet farge: 45 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pale Malt, 4,5 kg Brown Malt, 0,7 kg. Crystal malt (148EBC), 0,6 kg. Chocolate Malt (985EBC), 0,1 kg. [B]Humle og krydder[/B] Fuggel. 65 gram @ 60 min. 15 gram @ 15 min. [B]Andre ingredienser[/B] 2 x 3ml. Lacetol. [B]Meskeinformasjon[/B] 65 grader i 60 min. Utmesk på 78 grader i 10 min. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: wlp002 Gjærmengde: 3 liters starter. Informasjon om gjæring: Gjæret på 18 grader i 2 uker. CC i 2 dager på 4 grader. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 27. august 2020 Flasket: 24. september 2020 Filtrert: Nei Karbonering: N