Brygger: Endre Amdal
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 8D Porter
OG: 1056
FG: 1017
Mengde vørter: 25,0l
Mengde ferdig øl: 19,0l
Alkoholstyrke: 5,1%
Beregnet IBU: 34,0
Beregnet farge: 45 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pale Malt, 4,5 kg
Brown Malt, 0,7 kg.
Crystal malt (148EBC), 0,6 kg.
Chocolate Malt (985EBC), 0,1 kg.

[B]Humle og krydder[/B]
Fuggel. 
65 gram @ 60 min.
15 gram @ 15 min.

[B]Andre ingredienser[/B]
2 x 3ml. Lacetol.

[B]Meskeinformasjon[/B]
65 grader i 60 min. 
Utmesk på 78 grader i 10 min.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: wlp002
Gjærmengde: 3 liters starter.
Informasjon om gjæring:
Gjæret på 18 grader i 2 uker. CC i 2 dager på 4 grader.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 27. august 2020
Flasket: 24. september 2020
Filtrert: Nei
Karbonering: N