Brygger: Sven Andreas Högfeldt Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4C Engelsk strong bitter/Pale ale OG: 64 FG: 18 Mengde vørter: 15,0l Mengde ferdig øl: 10,0l Alkoholstyrke: 6,0% Beregnet IBU: 31,0 Beregnet farge: 34 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 3.2kg Marris otter 240g Biscuit malt 200g cara hell 200g Dark chrystal malt 275ebc 160g Brown malt [B]Humle og krydder[/B] 80min 7g Magnum 13.2% 15min 6g Goldings 5.6% 0min 80C 35g Goldings 5.6% 0min 80C 10g Styrian Bobek 3.3% [B]Andre ingredienser[/B] 1g CaSO4 1g CaCl2 [B]Meskeinformasjon[/B] 65C 1h 78C 15min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Mangrove Jacks M36 Gjærmengde: Ca 0.2L starter Informasjon om gjæring: 17C 2 dager 20C 7 dager Flaskgjæret med CBC-1 gjær [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 20. januar 2020 Flasket: 1. februar 2020 Filtrert: Nei Karbonering: N