Brygger: Sven Andreas Högfeldt
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 4C Engelsk strong bitter/Pale ale
OG: 64
FG: 18
Mengde vørter: 15,0l
Mengde ferdig øl: 10,0l
Alkoholstyrke: 6,0%
Beregnet IBU: 31,0
Beregnet farge: 34 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
3.2kg Marris otter
240g Biscuit malt
200g cara hell
200g Dark chrystal malt 275ebc
160g Brown malt

[B]Humle og krydder[/B]
80min 7g Magnum 13.2%
15min 6g Goldings 5.6%
0min 80C 35g Goldings 5.6%
0min 80C 10g Styrian Bobek 3.3%

[B]Andre ingredienser[/B]
1g CaSO4
1g CaCl2

[B]Meskeinformasjon[/B]
65C 1h
78C 15min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Mangrove Jacks M36
Gjærmengde: Ca 0.2L starter
Informasjon om gjæring:
17C 2 dager
20C 7 dager
Flaskgjæret med CBC-1 gjær

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 20. januar 2020
Flasket: 1. februar 2020
Filtrert: Nei
Karbonering: N