Brygger: Thomas Aasberg Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 5G Engelsk old/strong ale OG: 1090 FG: 1025 Mengde vørter: 42,0l Mengde ferdig øl: 36,0l Alkoholstyrke: 8,5% Beregnet IBU: 50,0 Beregnet farge: 40 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 13,8 kg Maris Otter Pale Malt 750g Crystal Malt 450g Brown Malt 450g Dark Treakle 150g Pale Chocolate [B]Humle og krydder[/B] 140g East Kent Golding 5,7%aa @ 60 min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 63 grader i 70 min 76 grader i 10 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Wyeast 1968 Gjærmengde: 5dl frisk slurry Informasjon om gjæring: 20 grader i 14 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 6. februar 2018 Flasket: 22. november 2018 Filtrert: Nei Karbonering: F