Brygger: Thomas Aasberg
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 5G Engelsk old/strong ale
OG: 1090
FG: 1025
Mengde vørter: 42,0l
Mengde ferdig øl: 36,0l
Alkoholstyrke: 8,5%
Beregnet IBU: 50,0
Beregnet farge: 40 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
13,8 kg Maris Otter Pale Malt
750g Crystal Malt
450g Brown Malt
450g Dark Treakle
150g Pale Chocolate

[B]Humle og krydder[/B]
140g East Kent Golding 5,7%aa @ 60 min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
63 grader i 70 min
76 grader i 10 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Wyeast 1968
Gjærmengde: 5dl frisk slurry
Informasjon om gjæring:
20 grader i 14 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 6. februar 2018
Flasket: 22. november 2018
Filtrert: Nei
Karbonering: F