Brygger: Jørn Hammerud Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13C Trelagret øl (basistype 9E Imperial stout) Ekstra ingredienser: Eikechips og Glenlivet 15 OG: 1,082 FG: 1,022 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 23,0l Alkoholstyrke: 8,7% Beregnet IBU: 114,0 Beregnet farge: 108 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 7,00 kg Pale Malt 62,8 % 0,90 kg Caramel/Crystal Malt - 20L 8,1 % 0,90 kg Munich Malt - 10L 8,1 % 0,65 kg Melanoiden Malt 5,8 % 0,55 kg Chocolate Malt 4,9 % 0,47 kg Oats, Flaked 4,2 % 0,34 kg Roasted Barley 3,0 % 0,34 kg Special B Malt 3,0 % [B]Humle og krydder[/B] 70,00 g Magnum [14,00 %] - 60,0 min 104,1 IBUs 10,00 g Magnum [14,00 %] - 15,0 min 7,4 IBUs 20,00 g Magnum [14,00 %] - 2,0 min 2,5 IBUs [B]Andre ingredienser[/B] 75 g eikechips ca 3 dl Glenlivet 15 whisky [B]Meskeinformasjon[/B] 66 grader i 60 minutter [B]Gjæring[/B] Gjærtype: US-05 Gjærmengde: 44 gram, 4 pakker Informasjon om gjæring: 18 grader i 2 uker [B]Kommentarer[/B] Eikechips trakk i whisky i 7 dager og ble tilsatt etter 7 dager og lå i gjæringskaret i 7 dager. Whiskyen ble også med i gjæringskaret. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 7. desember 2018 Flasket: 21. desember 2018 Filtrert: Nei Karbonering: N