Brygger: Hans Fredriksen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 8B Sweet stout OG: 1,073 FG: 1,031 Mengde vørter: 24,0l Mengde ferdig øl: 22,0l Alkoholstyrke: 5,7% Beregnet IBU: 24,19 Beregnet farge: 90,6 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pale 2-Row Roasted barley Caramel 60l Chocolate malt Munich malt Barley Oats (Lactose) [B]Humle og krydder[/B] Magnum EKG [B]Andre ingredienser[/B] Sjøsalt Cocoa Nibs Vaniljesukker Karamellsyrup [B]Meskeinformasjon[/B] 65 grader 70 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP066 Gjærmengde: 2xpakker Informasjon om gjæring: 19 grader 17 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 8. august 2018 Flasket: 26. august 2018 Filtrert: Nei Karbonering: N