Brygger: Hans Fredriksen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 8B Sweet stout
OG: 1,073
FG: 1,031
Mengde vørter: 24,0l
Mengde ferdig øl: 22,0l
Alkoholstyrke: 5,7%
Beregnet IBU: 24,19
Beregnet farge: 90,6 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pale 2-Row 
Roasted barley
Caramel 60l
Chocolate malt
Munich malt
Barley
Oats
(Lactose)

[B]Humle og krydder[/B]
Magnum
EKG

[B]Andre ingredienser[/B]
Sjøsalt
Cocoa Nibs
Vaniljesukker
Karamellsyrup

[B]Meskeinformasjon[/B]
65 grader 70 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP066
Gjærmengde: 2xpakker
Informasjon om gjæring:
19 grader 17 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 8. august 2018
Flasket: 26. august 2018
Filtrert: Nei
Karbonering: N