Brygger: John Sveinsson
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 5A Engelsk brown ale
OG: 1046
FG: 1013
Mengde vørter: 23,0l
Mengde ferdig øl: 20,0l
Alkoholstyrke: 4,8%
Beregnet IBU: 25,0
Beregnet farge: 35 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pale
Munich dark
Wheat 
Caramel AMber
Crystal 
Brown

[B]Humle og krydder[/B]
Aurora
EKG

[B]Andre ingredienser[/B]
Whirfloc
Gjærnæring

[B]Meskeinformasjon[/B]
67 grader 45 min
72 grader i 15 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP 007
Gjærmengde: 1 pk
Informasjon om gjæring:
19 grader i 14 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 22. februar 2019
Flasket: 11. mars 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: N