Brygger: John Sveinsson Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 5A Engelsk brown ale OG: 1046 FG: 1013 Mengde vørter: 23,0l Mengde ferdig øl: 20,0l Alkoholstyrke: 4,8% Beregnet IBU: 25,0 Beregnet farge: 35 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pale Munich dark Wheat Caramel AMber Crystal Brown [B]Humle og krydder[/B] Aurora EKG [B]Andre ingredienser[/B] Whirfloc Gjærnæring [B]Meskeinformasjon[/B] 67 grader 45 min 72 grader i 15 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP 007 Gjærmengde: 1 pk Informasjon om gjæring: 19 grader i 14 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 22. februar 2019 Flasket: 11. mars 2019 Filtrert: Nei Karbonering: N