Brygger: Bjarne Ringstad Olsen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13E Andre tilsetninger (basistype 5A Engelsk brown ale) Ekstra ingredienser: Eikestaver, Kakaonibs, Rom OG: 1,074 FG: 1,011 Mengde vørter: 21,0l Mengde ferdig øl: 19,0l Alkoholstyrke: 8,7% Beregnet IBU: 36,0 Beregnet farge: 60 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Thomas Fawcett Maris Otter, Briess Pilsen Light LME, Weyermann Chocolate Rye, Castle Malting Chateau Cara Blond, Bonsak Gårdsmalteri Special N, Castle Malting Chateau Melano Light, Axa Bjørn Lettkokte Havregrøt, Såinnhuset Stjørdalsmalt [B]Humle og krydder[/B] Goldings [B]Andre ingredienser[/B] Kakaoekstrakt av rom, Kakaonibs, Eikestaver, Gjærnæring, Vannjustering [B]Meskeinformasjon[/B] 68 grader i 95 minutter 77 grader i 10 minutter [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP007 Gjærmengde: 490000000000 celler Informasjon om gjæring: 6 dager på 19 grader 9 dager på 21 grader 3 dager Cold Crash 30 dager sekundær 6 dager karbonering Lagring på cornelius [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 1. februar 2020 Flasket: 19. oktober 2020 Filtrert: Nei Karbonering: F