Brygger: Bjarne Ringstad Olsen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 13E Andre tilsetninger (basistype 5A Engelsk brown ale)
Ekstra ingredienser: Eikestaver, Kakaonibs, Rom
OG: 1,074
FG: 1,011
Mengde vørter: 21,0l
Mengde ferdig øl: 19,0l
Alkoholstyrke: 8,7%
Beregnet IBU: 36,0
Beregnet farge: 60 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Thomas Fawcett Maris Otter,
Briess Pilsen Light LME,
Weyermann Chocolate Rye,
Castle Malting Chateau Cara Blond,
Bonsak Gårdsmalteri Special N,
Castle Malting Chateau Melano Light,
Axa Bjørn Lettkokte Havregrøt,
Såinnhuset Stjørdalsmalt

[B]Humle og krydder[/B]
Goldings

[B]Andre ingredienser[/B]
Kakaoekstrakt av rom,
Kakaonibs,
Eikestaver,
Gjærnæring,
Vannjustering

[B]Meskeinformasjon[/B]
68 grader i 95 minutter
77 grader i 10 minutter

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP007
Gjærmengde: 490000000000 celler
Informasjon om gjæring:
6 dager på 19 grader
9 dager på 21 grader
3 dager Cold Crash
30 dager sekundær
6 dager karbonering
Lagring på cornelius

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 1. februar 2020
Flasket: 19. oktober 2020
Filtrert: Nei
Karbonering: F