Brygger: Runar Wigestrand Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 9E Imperial stout OG: 1119 FG: 1016 Mengde vørter: 28,0l Mengde ferdig øl: 25,0l Alkoholstyrke: 13,5% Beregnet IBU: 50,0 Beregnet farge: 90 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pale malt Black barley malt Brown malt Chocolate malt Crystal malt Light dry extract [B]Humle og krydder[/B] Fuggles [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 68.9 grader i 90 minutter [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Safale US05 Gjærmengde: 2pk tørrgjær Informasjon om gjæring: 3 ukers gjæring 100g fuggles tørrhumling 5 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 12. januar 2019 Flasket: 10. februar 2019 Filtrert: Nei Karbonering: N