Brygger: Runar Wigestrand
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 9E Imperial stout
OG: 1119
FG: 1016
Mengde vørter: 28,0l
Mengde ferdig øl: 25,0l
Alkoholstyrke: 13,5%
Beregnet IBU: 50,0
Beregnet farge: 90 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pale malt
Black barley malt
Brown malt
Chocolate malt
Crystal malt
Light dry extract

[B]Humle og krydder[/B]
Fuggles

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
68.9 grader i 90 minutter

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Safale US05
Gjærmengde: 2pk tørrgjær
Informasjon om gjæring:
3 ukers gjæring
100g fuggles tørrhumling 5 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 12. januar 2019
Flasket: 10. februar 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: N