Brygger: Kim Due-Sørensen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 2A Moderne mørk lager OG: 1056 FG: 1014 Mengde vørter: 50,0l Mengde ferdig øl: 40,0l Alkoholstyrke: 5,5% Beregnet IBU: 16,0 Beregnet farge: 36 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Munich malt 5000g Pilsner malt 5000g Crystal malt 800g Chocolate malt 300g [B]Humle og krydder[/B] Saaz 60 min 50g Tettnanger 60 min 50g Tettnanger 1 min 50g Saaz 45 min 25g Saaz 30 min 25g [B]Andre ingredienser[/B] Kokt opp sukkerlake 7 gram per liter, 280g 280g med vann. Tilsatt for kullsyre på flaske [B]Meskeinformasjon[/B] 67 grader 55 min 80 grader 5 min Skylling 90 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: 2278 Tsjekkisk Pilsn Gjærmengde: 4 pk Informasjon om gjæring: 18 grader 14 dager, så på flaske [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 8. august 2016 Flasket: 23. august 2016 Filtrert: Nei Karbonering: N