Brygger: Kim Due-Sørensen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 2A Moderne mørk lager
OG: 1056
FG: 1014
Mengde vørter: 50,0l
Mengde ferdig øl: 40,0l
Alkoholstyrke: 5,5%
Beregnet IBU: 16,0
Beregnet farge: 36 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Munich malt 5000g
Pilsner malt 5000g
Crystal malt 800g
Chocolate malt 300g

[B]Humle og krydder[/B]
Saaz 60 min 50g
Tettnanger 60 min 50g
Tettnanger 1 min 50g
Saaz 45 min 25g
Saaz 30 min 25g

[B]Andre ingredienser[/B]
Kokt opp sukkerlake 7 gram per liter, 280g
280g med vann. Tilsatt for kullsyre på flaske

[B]Meskeinformasjon[/B]
67 grader 55 min 80 grader 5 min
Skylling 90 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: 2278 Tsjekkisk Pilsn
Gjærmengde: 4 pk
Informasjon om gjæring:
18 grader 14 dager, så på flaske

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 8. august 2016
Flasket: 23. august 2016
Filtrert: Nei
Karbonering: N