Brygger: Trond Rasmussen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6B Amerikansk IPA OG: 1057 FG: 1014 Mengde vørter: 15,0l Mengde ferdig øl: 14,0l Alkoholstyrke: 5,7% Beregnet IBU: 47,0 Beregnet farge: 15 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 2.36 Kg pilsnermalt 3.9 ebc 2.14 Kg Hvetemalt 3,9 ebc 0.28 Kg Havremalt 2 ebc [B]Humle og krydder[/B] 13 gram Cascade kokes i 30 minutter 13 gram Citra kokes i 30 minutter 19 gram Cascade 15 minutter 19 gram Citra kokes i 15 minutter 24.5 gram Cascade steepes i 5 minutter på 80 grader 24.5 gram Citra steepes i 5 minutter på 80 grader 17 gram Cascade tørrhumles i 3 dager 21 gram Citra tørrhumles i 3 dager. [B]Andre ingredienser[/B] Vannjustering Meskevann 2.9 gram CaS04, 1.45 gram CaCl2, 5 ml Lactose Skyllevann 1.4 gram CaS04, 0.7 gram CaCl2 [B]Meskeinformasjon[/B] Meskes på 67 gradewr i 60 minutter. Utmesk på 78 grader i 10 minutter [B]Gjæring[/B] Gjærtype: 3787 Gjærmengde: Ca 300 millirder Informasjon om gjæring: Starter gjæring på 20 grader og går opp til 22 på slutten. [B]Kommentarer[/B] Karbonert med sukker. 6 gram pr. liter [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 11. januar 2018 Flasket: 15. januar 2018 Filtrert: Nei Karbonering: N