Brygger: Trond Rasmussen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 6B Amerikansk IPA
OG: 1057
FG: 1014
Mengde vørter: 15,0l
Mengde ferdig øl: 14,0l
Alkoholstyrke: 5,7%
Beregnet IBU: 47,0
Beregnet farge: 15 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
2.36 Kg pilsnermalt 3.9 ebc
2.14 Kg Hvetemalt 3,9 ebc
0.28 Kg Havremalt 2 ebc

[B]Humle og krydder[/B]
13 gram Cascade kokes i 30 minutter
13 gram Citra kokes i 30 minutter
19 gram Cascade 15 minutter
19 gram Citra kokes i 15 minutter
24.5 gram Cascade steepes i 5 minutter på 80 grader
24.5 gram Citra steepes i 5 minutter på 80 grader
17 gram Cascade tørrhumles i 3 dager 
21 gram Citra tørrhumles i 3 dager.

[B]Andre ingredienser[/B]
Vannjustering
Meskevann 2.9 gram CaS04, 1.45 gram CaCl2, 5 ml Lactose

Skyllevann 1.4 gram CaS04, 0.7 gram CaCl2

[B]Meskeinformasjon[/B]
Meskes på 67 gradewr i 60 minutter.
Utmesk på 78 grader i 10 minutter

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: 3787
Gjærmengde: Ca 300 millirder
Informasjon om gjæring:
Starter gjæring på 20 grader og går opp til 22 på slutten.

[B]Kommentarer[/B]
Karbonert med sukker. 6 gram pr. liter

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 11. januar 2018
Flasket: 15. januar 2018
Filtrert: Nei
Karbonering: N