Brygger: Tor Brøndbo
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 5F Skotsk sterk ale
OG: 1082
FG: 1019
Mengde vørter: 50,0l
Mengde ferdig øl: 46,0l
Alkoholstyrke: 8,2%
Beregnet IBU: 20,0
Beregnet farge: 32 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Maris Otter Pale Malt 14 kg
Crystal 100 EBC 1,4 kg
Crystal 150 EBC 0,8 kg
Muskavado 0,8 kg

[B]Humle og krydder[/B]
East Kent Goldings 80 g / 60 min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
Single infusion 68 grader, 60 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP029 Edinburgh Ale
Gjærmengde: 700 mrd
Informasjon om gjæring:
18 grader, 14 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 29. juli 2018
Flasket: 18. mars 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: F