Brygger: Tor Brøndbo Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 5F Skotsk sterk ale OG: 1082 FG: 1019 Mengde vørter: 50,0l Mengde ferdig øl: 46,0l Alkoholstyrke: 8,2% Beregnet IBU: 20,0 Beregnet farge: 32 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Maris Otter Pale Malt 14 kg Crystal 100 EBC 1,4 kg Crystal 150 EBC 0,8 kg Muskavado 0,8 kg [B]Humle og krydder[/B] East Kent Goldings 80 g / 60 min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Single infusion 68 grader, 60 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP029 Edinburgh Ale Gjærmengde: 700 mrd Informasjon om gjæring: 18 grader, 14 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 29. juli 2018 Flasket: 18. mars 2019 Filtrert: Nei Karbonering: F