Brygger: Erik Nygaard
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 8D Porter
OG: 1,068
FG: 1,020
Mengde vørter: 25,0l
Mengde ferdig øl: 23,0l
Alkoholstyrke: 6,3%
Beregnet IBU: 50,0
Beregnet farge: 64 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Maris oter, chateau biscuit, chateau cara ruby, chateau café, chateau munich, caramunich 1, dark chocolate malt

[B]Humle og krydder[/B]
Northern Brewer
Fuggle

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
67 grader i en time, 72 grader i et kvarter eller så, utmesk og skylling.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: wlp028
Gjærmengde: 3 pk
Informasjon om gjæring:
18 grader til stormgjæringa avtok, deretter gradvis opp til 23 grader før flasking.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 29. august 2019
Flasket: 13. september 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: N