Brygger: Erik Nygaard Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 8D Porter OG: 1,068 FG: 1,020 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 23,0l Alkoholstyrke: 6,3% Beregnet IBU: 50,0 Beregnet farge: 64 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Maris oter, chateau biscuit, chateau cara ruby, chateau café, chateau munich, caramunich 1, dark chocolate malt [B]Humle og krydder[/B] Northern Brewer Fuggle [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 67 grader i en time, 72 grader i et kvarter eller så, utmesk og skylling. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: wlp028 Gjærmengde: 3 pk Informasjon om gjæring: 18 grader til stormgjæringa avtok, deretter gradvis opp til 23 grader før flasking. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 29. august 2019 Flasket: 13. september 2019 Filtrert: Nei Karbonering: N