Brygger: Arne Kristian Bye Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4E Amerikansk pale ale OG: 1,050 FG: 1,011 Mengde vørter: 23,0l Mengde ferdig øl: 19,0l Alkoholstyrke: 5,1% Beregnet IBU: 34,0 Beregnet farge: 10 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Marris otter 80 Munich 6.5 Melanoidin 6.5 Wheat malt 6.5 [B]Humle og krydder[/B] Citra, cascade og Mosaic 60 15 2 og stor tørhumling D5 [B]Andre ingredienser[/B] Gyps + kalsiumklorid. Pale ale justering.. [B]Meskeinformasjon[/B] 67C 60 min 75c i 10 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: US05 Gjærmengde: 2 pk Informasjon om gjæring: 0.9 Bar i 20C i 10dager 0.9 bar i 23C i 4 dager CC i 4 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 18. januar 2020 Flasket: 16. februar 2020 Filtrert: Nei Karbonering: F