Brygger: Arne Kristian Bye
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 4E Amerikansk pale ale
OG: 1,050
FG: 1,011
Mengde vørter: 23,0l
Mengde ferdig øl: 19,0l
Alkoholstyrke: 5,1%
Beregnet IBU: 34,0
Beregnet farge: 10 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Marris otter 80
Munich 6.5
Melanoidin 6.5
Wheat malt 6.5

[B]Humle og krydder[/B]
Citra, cascade og Mosaic
60 15 2 og stor tørhumling D5

[B]Andre ingredienser[/B]
Gyps + kalsiumklorid. Pale ale justering..

[B]Meskeinformasjon[/B]
67C 60 min
75c i 10 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: US05
Gjærmengde: 2 pk
Informasjon om gjæring:
0.9 Bar i 20C i 10dager 
0.9 bar i 23C i 4 dager
CC i 4 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 18. januar 2020
Flasket: 16. februar 2020
Filtrert: Nei
Karbonering: F