Brygger: Marius Hoff Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13A Frukt-/grønnsaksøl (basistype 4F California common/steam beer) Ekstra ingredienser: Mango Purre OG: 1048 FG: 1016 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 23,0l Alkoholstyrke: 4,2% Beregnet IBU: 18,9 Beregnet farge: 13,5 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Norsk Pilsner Malt og Norsk Karamell Malt fra Stor-Gaalaas Gård [B]Humle og krydder[/B] Citra, Galaxy, Mosaic, Motueka [B]Andre ingredienser[/B] Mango Puree [B]Meskeinformasjon[/B] Mesket i BB30 med Silkar, ingen pumpe, kun røring. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Californian Lager M5 Gjærmengde: 1pk Informasjon om gjæring: Gjæring på 19,4grader i 14dager så en rolig coldcrash før tapping. [B]Kommentarer[/B] Gøy å delta :D [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 22. april 2019 Flasket: 12. mai 2019 Filtrert: Nei Karbonering: N