Brygger: Marius Hoff
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 13A Frukt-/grønnsaksøl (basistype 4F California common/steam beer)
Ekstra ingredienser: Mango Purre
OG: 1048
FG: 1016
Mengde vørter: 25,0l
Mengde ferdig øl: 23,0l
Alkoholstyrke: 4,2%
Beregnet IBU: 18,9
Beregnet farge: 13,5 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Norsk Pilsner Malt og Norsk Karamell Malt fra Stor-Gaalaas Gård

[B]Humle og krydder[/B]
Citra, Galaxy, Mosaic, Motueka

[B]Andre ingredienser[/B]
Mango Puree

[B]Meskeinformasjon[/B]
Mesket i BB30 med Silkar, ingen pumpe, kun røring.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Californian Lager M5
Gjærmengde: 1pk
Informasjon om gjæring:
Gjæring på 19,4grader i 14dager så en rolig coldcrash før tapping.

[B]Kommentarer[/B]
Gøy å delta :D

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 22. april 2019
Flasket: 12. mai 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: N