Brygger: Erik Nygaard Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 2B Wiener OG: 1,063 FG: 1,012 Mengde vørter: 24,0l Mengde ferdig øl: 22,0l Alkoholstyrke: 6,7% Beregnet IBU: 33,0 Beregnet farge: 27,4 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Munchenmalt, mørkt munchenmalt, wienermalt, litt caramunich 1. [B]Humle og krydder[/B] Perle, Hallertau Mittelfrüh, Tettnang [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 64 grader i 75 min, 72 grader i 10 min, 76 grader i 10 min. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: 34/70 Gjærmengde: 3 pk Informasjon om gjæring: 10 grader til 2/3 ferdig, 17 grader stigende til 20 til ferdig, gradvis ned til 0 over en drøy uke. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 12. januar 2019 Flasket: 21. februar 2019 Filtrert: Nei Karbonering: N