Brygger: Erik Nygaard
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 2B Wiener
OG: 1,063
FG: 1,012
Mengde vørter: 24,0l
Mengde ferdig øl: 22,0l
Alkoholstyrke: 6,7%
Beregnet IBU: 33,0
Beregnet farge: 27,4 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Munchenmalt, mørkt munchenmalt, wienermalt, litt caramunich 1.

[B]Humle og krydder[/B]
Perle, Hallertau Mittelfrüh, Tettnang

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
64 grader i 75 min, 72 grader i 10 min, 76 grader i 10 min.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: 34/70
Gjærmengde: 3 pk
Informasjon om gjæring:
10 grader til 2/3 ferdig, 17 grader stigende til 20 til ferdig, gradvis ned til 0 over en drøy uke.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 12. januar 2019
Flasket: 21. februar 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: N