Brygger: Knut Halvorsen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 11A Belgisk dubbel/bruin OG: 1063 FG: 1014 Mengde vørter: 19,0l Mengde ferdig øl: 18,0l Alkoholstyrke: 6,8% Beregnet IBU: 23,0 Beregnet farge: 34 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 3,9 kg pilsnermalt 0,45 kg hvetemalt 0,35 kg aromatic malt 0,30 kg caramunich 0,30 kg special B 0,25 kh Munich 0,25 kg caramel aromatic 0,20 kg biscuit 0,40 kg dememera sugar [B]Humle og krydder[/B] 21 g Northern brewer [B]Andre ingredienser[/B] Vannjustering a la Gahr Gjærnæring Whirlfloc [B]Meskeinformasjon[/B] 66'' i 60 min 73'' i 20 min 78'' i 10 min Skyll i 15 min Kok 90 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Fermentis BE-256 Gjærmengde: 2 pk rehydrert Informasjon om gjæring: Pitvhing på 18'', økende til 20 '' etter fem dager, gjæring i 15 dager Karbonert med 9 g sukker/l [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 22. mai 2020 Flasket: 6. juni 2020 Filtrert: Nei Karbonering: N