Brygger: Knut Halvorsen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 11A Belgisk dubbel/bruin
OG: 1063
FG: 1014
Mengde vørter: 19,0l
Mengde ferdig øl: 18,0l
Alkoholstyrke: 6,8%
Beregnet IBU: 23,0
Beregnet farge: 34 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
3,9 kg pilsnermalt
0,45 kg hvetemalt
0,35 kg aromatic malt
0,30 kg caramunich
0,30 kg special B
0,25 kh Munich
0,25 kg caramel aromatic
0,20 kg biscuit
0,40 kg dememera sugar

[B]Humle og krydder[/B]
21 g Northern brewer

[B]Andre ingredienser[/B]
Vannjustering a la Gahr
Gjærnæring
Whirlfloc

[B]Meskeinformasjon[/B]
66'' i 60 min
73'' i 20 min
78'' i 10 min
Skyll i 15 min
Kok 90 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Fermentis BE-256
Gjærmengde: 2 pk rehydrert
Informasjon om gjæring:
Pitvhing på 18'', økende til 20 '' etter fem dager, gjæring i 15 dager
Karbonert med 9 g sukker/l

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 22. mai 2020
Flasket: 6. juni 2020
Filtrert: Nei
Karbonering: N