Brygger: Snorre Sageng Høivik-Carlin Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6E New England IPA OG: 1,064 FG: 1,011 Mengde vørter: 24,0l Mengde ferdig øl: 19,0l Alkoholstyrke: 7,0% Beregnet IBU: 66,0 Beregnet farge: 8,7 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 6.5 kg pils 500 g carapils 250 g Acidmalt 500 g Hvete malt 200 g Flaka havre [B]Humle og krydder[/B] 17 g magnum 106 g Citra 106 g Mosaic 93 g Simcoe [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 90 min på 65 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP066 Gjærmengde: 40 ml Informasjon om gjæring: 14 dager på 18 grader [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 29. desember 2018 Flasket: 19. mars 2019 Filtrert: Nei Karbonering: F