Brygger: Snorre Sageng Høivik-Carlin
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 6E New England IPA
OG: 1,064
FG: 1,011
Mengde vørter: 24,0l
Mengde ferdig øl: 19,0l
Alkoholstyrke: 7,0%
Beregnet IBU: 66,0
Beregnet farge: 8,7 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
6.5 kg pils
500 g carapils
250 g Acidmalt
500 g Hvete malt
200 g Flaka havre

[B]Humle og krydder[/B]
17 g magnum
106 g Citra
106 g Mosaic
93 g Simcoe

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
90 min på 65 grader

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP066
Gjærmengde: 40 ml
Informasjon om gjæring:
14 dager på 18 grader

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 29. desember 2018
Flasket: 19. mars 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: F