Brygger: Fredrik Johnsen ++
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 1B Internasjonal lager
OG: 1050
FG: 1010
Mengde vørter: 28,0l
Mengde ferdig øl: 25,0l
Alkoholstyrke: 5,2%
Beregnet IBU: 30,0
Beregnet farge: 12 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
2,5 kg Best Pale malt
2,5 kg Best pilsen malt
0,3 Caramel/Crystalmalt
0,3 Cara Pils/Dextrine

[B]Humle og krydder[/B]
60 g Liberty (60 min)
40 g Liberty (10 min)
25 g Liberty (1 min)
20 g Saaz (1 min)
45 g Hallertauer Hersbrucker  tørrhumle 7 dager

[B]Andre ingredienser[/B]
Gjærnæring, 1 fellingstablett. 

og sukker til karbonering  tilsatt før cold crash og flasking,

[B]Meskeinformasjon[/B]
65 C i 60 min, 78 C 10 min (utmesk), skylling

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Mangrove Jack M54
Gjærmengde: 2 pk tørrgj
Informasjon om gjæring:
21 dager  14 C,

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 12. januar 2019
Flasket: 27. januar 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: N