Brygger: Fredrik Johnsen ++ Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 1B Internasjonal lager OG: 1050 FG: 1010 Mengde vørter: 28,0l Mengde ferdig øl: 25,0l Alkoholstyrke: 5,2% Beregnet IBU: 30,0 Beregnet farge: 12 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 2,5 kg Best Pale malt 2,5 kg Best pilsen malt 0,3 Caramel/Crystalmalt 0,3 Cara Pils/Dextrine [B]Humle og krydder[/B] 60 g Liberty (60 min) 40 g Liberty (10 min) 25 g Liberty (1 min) 20 g Saaz (1 min) 45 g Hallertauer Hersbrucker tørrhumle 7 dager [B]Andre ingredienser[/B] Gjærnæring, 1 fellingstablett. og sukker til karbonering tilsatt før cold crash og flasking, [B]Meskeinformasjon[/B] 65 C i 60 min, 78 C 10 min (utmesk), skylling [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Mangrove Jack M54 Gjærmengde: 2 pk tørrgj Informasjon om gjæring: 21 dager 14 C, [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 12. januar 2019 Flasket: 27. januar 2019 Filtrert: Nei Karbonering: N