Brygger: Stein Kristian Dahl Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13A Frukt-/grønnsaksøl (basistype 9D Baltisk porter) Ekstra ingredienser: Kirsebær OG: 1,080 FG: 1,020 Mengde vørter: 52,0l Mengde ferdig øl: 50,0l Alkoholstyrke: 7,9% Beregnet IBU: 32,5 Beregnet farge: 73 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 12 kg Munich malt 8 kg pilsner malt 0,6 kg Caramunich III 0,6 kg Carafa II 0,4 kg Special B 0,4 kg Chocolate malt [B]Humle og krydder[/B] 100 gram Aurora (6,5%AA) i 60 min 65 gram Saaz (3,0% AA) i 15 min 65 gram Saaz (3,0% AA) i 5 min [B]Andre ingredienser[/B] Vannjustering i mesk 22g CaCo3 + 11g NaHCO3 1 ts gjærnæring og 1ts super moss siste 15 min av kok. 1,75 kg pasteuriserte kirsebær uten stein fra hagen tilsatt etter stormgjæring. [B]Meskeinformasjon[/B] Dobbeltmesk på speidel 50L. 1-stegs infusjonsmesk på 67 grader i 75 min med halvparten av malten x 2. Utmesk 76 grader 15 min. Skylling 15 L vann 76 grader. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP833 German Bock Gjærmengde: 1450 mrd celler Informasjon om gjæring: 10 grader i temperaturstyrt kjøleskap 3 uker. Temp økt til 15 grader mot slutten. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 20. januar 2019 Flasket: 16. februar 2019 Filtrert: Nei Karbonering: N