Brygger: Steffen Selnes Karlsen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 13E Andre tilsetninger (basistype 9E Imperial stout)
Ekstra ingredienser: Laktose og kanel- og vaniljeekstrakt
OG: 1,095
FG: 1,029
Mengde vørter: 20,0l
Mengde ferdig øl: 19,0l
Alkoholstyrke: 8,8%
Beregnet IBU: 48,0
Beregnet farge: 79,5 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Maris Otter 6,5kg
Flaked oats  0,5kg
Biscuit 0,4kg
Carafa III 0,4kg
Chocolate malt 0,2kg
Light DME 1kg

[B]Humle og krydder[/B]
55g Columbus 30 min
Kanel- og vaniljeekstrakt

[B]Andre ingredienser[/B]
Laktose

[B]Meskeinformasjon[/B]
67C 45 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP013
Gjærmengde: 360 mrd
Informasjon om gjæring:
18C i 24 dager.
4C i 2 dager.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 14. januar 2018
Flasket: 10. februar 2018
Filtrert: Nei
Karbonering: F