Brygger: Steffen Selnes Karlsen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13E Andre tilsetninger (basistype 9E Imperial stout) Ekstra ingredienser: Laktose og kanel- og vaniljeekstrakt OG: 1,095 FG: 1,029 Mengde vørter: 20,0l Mengde ferdig øl: 19,0l Alkoholstyrke: 8,8% Beregnet IBU: 48,0 Beregnet farge: 79,5 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Maris Otter 6,5kg Flaked oats 0,5kg Biscuit 0,4kg Carafa III 0,4kg Chocolate malt 0,2kg Light DME 1kg [B]Humle og krydder[/B] 55g Columbus 30 min Kanel- og vaniljeekstrakt [B]Andre ingredienser[/B] Laktose [B]Meskeinformasjon[/B] 67C 45 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP013 Gjærmengde: 360 mrd Informasjon om gjæring: 18C i 24 dager. 4C i 2 dager. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 14. januar 2018 Flasket: 10. februar 2018 Filtrert: Nei Karbonering: F