Brygger: Svein Gabrielsen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13B Krydderøl (basistype 8D Porter) Ekstra ingredienser: OG: 1,055 FG: 1,010 Mengde vørter: 52,0l Mengde ferdig øl: 48,0l Alkoholstyrke: 6,0% Beregnet IBU: 30,0 Beregnet farge: 60 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 10 kg Pale Ale 1,3 kg Caramunic type 1 600 gr Amber Malt 600 gr Crystal Malt 600 gr Dark Crystall Malt 200 gr Carafa Spesial Type 3 1,5 kg sukker [B]Humle og krydder[/B] 50 gr Saaz 60 min 50 gr Wilamette 10 min 15 gr Stjerneanis 10 min 26 gr Kanel. 10 min 4 stk Vaniljestenger 10 min [B]Andre ingredienser[/B] 12 dråper Brewers Clarex [B]Meskeinformasjon[/B] Mesket på 68 grader, 90 min. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Safe Ale US 05 Gjærmengde: 44 g Informasjon om gjæring: Gjæret i romtemperatur 22 grader [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 14. september 2019 Flasket: 28. september 2019 Filtrert: Nei Karbonering: N