Brygger: Svein Gabrielsen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 13B Krydderøl (basistype 8D Porter)
Ekstra ingredienser: 
OG: 1,055
FG: 1,010
Mengde vørter: 52,0l
Mengde ferdig øl: 48,0l
Alkoholstyrke: 6,0%
Beregnet IBU: 30,0
Beregnet farge: 60 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
10 kg Pale Ale
1,3 kg Caramunic type 1
600 gr Amber Malt
600 gr Crystal Malt
600 gr Dark Crystall Malt
200 gr Carafa Spesial Type 3

1,5 kg sukker

[B]Humle og krydder[/B]
50 gr Saaz 60 min
50 gr Wilamette 10 min

15 gr Stjerneanis 10 min
26 gr Kanel.  10 min
4 stk Vaniljestenger 10 min

[B]Andre ingredienser[/B]
12 dråper Brewers Clarex

[B]Meskeinformasjon[/B]
Mesket på 68 grader, 90 min.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Safe Ale US 05
Gjærmengde: 44 g
Informasjon om gjæring:
Gjæret i romtemperatur 22 grader

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 14. september 2019
Flasket: 28. september 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: N