Brygger: Kåre Kristiansen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 9D Baltisk porter OG: 1,097 FG: 1,014 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 20,0l Alkoholstyrke: 10,9% Beregnet IBU: 26,0 Beregnet farge: 80 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pilsner Malt 2000 g. Munich Malt 5300 g. Cara Munich III, 500 g. Amber Malt 350 g. Carafa Special II 350 g. Muscovado sugar 800 g Dry Light Extract 450 g [B]Humle og krydder[/B] Saaz ,3.5 %, 50 g 120 min Saaz, 3.5 %, 20 g 20 min Hallertauer Mittelfruh, 4.5 %, 35 g. 120 min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 64 degrees for 45 minutes, 68 degrees for 15 minutes, 78 for 5 minutes [B]Gjæring[/B] Gjærtype: saflager w-34/70 Gjærmengde: 4 pakker Informasjon om gjæring: 10 *C i 8 dager, 13 *C i 20 dager, WLP007 tilsatt ved 18*C i 60 dager. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 12. mai 2018 Flasket: 12. august 2018 Filtrert: Nei Karbonering: F