Brygger: Kåre Kristiansen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 9D Baltisk porter
OG: 1,097
FG: 1,014
Mengde vørter: 25,0l
Mengde ferdig øl: 20,0l
Alkoholstyrke: 10,9%
Beregnet IBU: 26,0
Beregnet farge: 80 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pilsner Malt 2000 g.
Munich Malt 5300 g.
Cara Munich III, 500 g.
Amber Malt 350 g.
Carafa Special II 350 g.
Muscovado sugar 800 g
Dry Light Extract 450 g

[B]Humle og krydder[/B]
Saaz ,3.5 %, 50 g 120 min
Saaz, 3.5 %, 20 g 20 min
Hallertauer Mittelfruh, 4.5 %, 35 g. 120 min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
64 degrees for 45 minutes, 68 degrees for 15 minutes, 78 for 5 minutes

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: saflager w-34/70
Gjærmengde: 4 pakker
Informasjon om gjæring:
10 *C i 8 dager, 13 *C i 20 dager, WLP007 tilsatt ved 18*C i 60 dager.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 12. mai 2018
Flasket: 12. august 2018
Filtrert: Nei
Karbonering: F