Brygger: Thomas Aasberg
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 5G Old ale
OG: 1090
FG: 1025
Mengde vørter: 42,0l
Mengde ferdig øl: 38,0l
Alkoholstyrke: 8,5%
Beregnet IBU: 50,0
Beregnet farge: 40 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
13,8 kg Maris Otter
750g Crystal 120 EBC
450g Brown Malt
150g Pale Chocolate
450g Lyles Dark Treakle

[B]Humle og krydder[/B]
103g EKG 5,7% @ 60 min
42g EKG 5% @ 60 min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
63 grader i 70 min
76 grader i 10 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Wyeast 1968
Gjærmengde: Ca 650 mrd celler
Informasjon om gjæring:
20 grader i 14 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 6. februar 2018
Flasket: 16. oktober 2018
Filtrert: Nei
Karbonering: F