Brygger: Thomas Aasberg Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 5G Old ale OG: 1090 FG: 1025 Mengde vørter: 42,0l Mengde ferdig øl: 38,0l Alkoholstyrke: 8,5% Beregnet IBU: 50,0 Beregnet farge: 40 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 13,8 kg Maris Otter 750g Crystal 120 EBC 450g Brown Malt 150g Pale Chocolate 450g Lyles Dark Treakle [B]Humle og krydder[/B] 103g EKG 5,7% @ 60 min 42g EKG 5% @ 60 min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 63 grader i 70 min 76 grader i 10 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Wyeast 1968 Gjærmengde: Ca 650 mrd celler Informasjon om gjæring: 20 grader i 14 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 6. februar 2018 Flasket: 16. oktober 2018 Filtrert: Nei Karbonering: F