Brygger: Peter Marius Olsen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 12A Gueuze lambic
OG: 1,042
FG: 1,006
Mengde vørter: 19,0l
Mengde ferdig øl: 19,0l
Alkoholstyrke: 4,7%
Beregnet IBU: 1,0
Beregnet farge: 9,5 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
56.3% Pale Ale .8 kg 
37.5% Wheat Blanc
6.3% Acid

[B]Humle og krydder[/B]
2g Gammel Fuggles

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
65 grader 60 min
75 grader 10 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: blend
Gjærmengde: slurry
Informasjon om gjæring:
20 grader 100 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 25. august 2019
Flasket: 29. desember 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: F