Brygger: Peter Marius Olsen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 12A Gueuze lambic OG: 1,042 FG: 1,006 Mengde vørter: 19,0l Mengde ferdig øl: 19,0l Alkoholstyrke: 4,7% Beregnet IBU: 1,0 Beregnet farge: 9,5 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 56.3% Pale Ale .8 kg 37.5% Wheat Blanc 6.3% Acid [B]Humle og krydder[/B] 2g Gammel Fuggles [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 65 grader 60 min 75 grader 10 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: blend Gjærmengde: slurry Informasjon om gjæring: 20 grader 100 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 25. august 2019 Flasket: 29. desember 2019 Filtrert: Nei Karbonering: F