Brygger: Anders Laengen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 6B Amerikansk IPA
OG: 1,057
FG: 1,008
Mengde vørter: 40,0l
Mengde ferdig øl: 38,0l
Alkoholstyrke: 6,4%
Beregnet IBU: 101,0
Beregnet farge: 12 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
150g amber 
150g caramel aromatic
10100g pale malt

[B]Humle og krydder[/B]
50g simcoe (5min)
60g cascade (tørrhumle)
65g centennial (60min)
80g amarillo (tørrhumle)
100g amarillo (30min)
100g cascade (15min)

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
66c 75 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: wlp 001
Gjærmengde: 2 pk i 2L slurry
Informasjon om gjæring:
19c 14 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 12. april 2018
Flasket: 15. mai 2018
Filtrert: Nei
Karbonering: N