Brygger: Anders Laengen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6B Amerikansk IPA OG: 1,057 FG: 1,008 Mengde vørter: 40,0l Mengde ferdig øl: 38,0l Alkoholstyrke: 6,4% Beregnet IBU: 101,0 Beregnet farge: 12 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 150g amber 150g caramel aromatic 10100g pale malt [B]Humle og krydder[/B] 50g simcoe (5min) 60g cascade (tørrhumle) 65g centennial (60min) 80g amarillo (tørrhumle) 100g amarillo (30min) 100g cascade (15min) [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 66c 75 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: wlp 001 Gjærmengde: 2 pk i 2L slurry Informasjon om gjæring: 19c 14 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 12. april 2018 Flasket: 15. mai 2018 Filtrert: Nei Karbonering: N