Brygger: Stein Norem Wisted
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 13E Andre tilsetninger (basistype 13G Klassisk norsk hjemmebrygg)
Ekstra ingredienser: Muscovadosukker
OG: 1040
FG: 1012
Mengde vørter: 11,0l
Mengde ferdig øl: 10,0l
Alkoholstyrke: 5,0%
Beregnet IBU: 16,0
Beregnet farge: 19 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Stjøldalsmalt 54%
Maris Otter Pale Malt 5 EBC 36%
Crystal 60 EBC - 5%
Mørk Muscovado sukker 5%

[B]Humle og krydder[/B]
Saaz 2,8 gr/l - 60 min.

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
68 grader i en time

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Vossakveik (Gjernes)
Gjærmengde: 1 ts tørket
Informasjon om gjæring:
39 grader i 3 døgn

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 22. september 2018
Flasket: 25. september 2018
Filtrert: Nei
Karbonering: N