Brygger: Stein Norem Wisted Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13E Andre tilsetninger (basistype 13G Klassisk norsk hjemmebrygg) Ekstra ingredienser: Muscovadosukker OG: 1040 FG: 1012 Mengde vørter: 11,0l Mengde ferdig øl: 10,0l Alkoholstyrke: 5,0% Beregnet IBU: 16,0 Beregnet farge: 19 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Stjøldalsmalt 54% Maris Otter Pale Malt 5 EBC 36% Crystal 60 EBC - 5% Mørk Muscovado sukker 5% [B]Humle og krydder[/B] Saaz 2,8 gr/l - 60 min. [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 68 grader i en time [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Vossakveik (Gjernes) Gjærmengde: 1 ts tørket Informasjon om gjæring: 39 grader i 3 døgn [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 22. september 2018 Flasket: 25. september 2018 Filtrert: Nei Karbonering: N