Brygger: Tore Wickstrøm Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 9E Imperial stout OG: 1143 FG: 1018 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 20,0l Alkoholstyrke: 16,4% Beregnet IBU: 48,0 Beregnet farge: 129 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Fermentables (10.6 kg) 4.6 kg - Pale Ale Malt 5.9 EBC (43.4%) 3.5 kg - Dry Malt Extract - Light 14.8 EBC (33%) 1.2 kg - Caraafa spesial type 1 900 EBC (11.3%) 600 g - Flaked Oats 2 EBC (5.7%) 250 g - Crystal 120 235 EBC (2.4%) 250 g - Rauchmalt 27.5 EBC (2.4%) 200 g - Milk Sugar (Lactose) 0 EBC (1.9%) [B]Humle og krydder[/B] Hops (145 g) 60 min - 10 g - Columbus - 14.8% (15 IBU) 15 min - 25 g - Columbus - 14.8% (19 IBU) 15 min - 25 g - East Kent Golding - 4.7% (6 IBU) 15 min - 15 g - Hersbrucker - 2.8% (2 IBU) 15 min - 15 g - Motueka - 7.2% (6 IBU) 0 min - 25 g - East Kent Golding - 4.7% 0 min - 15 g - Hersbrucker - 2.8% 0 min - 15 g - Motueka - 7.2% [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Mash Profile 65 °C - 60 min - Saccharification Rest [B]Gjæring[/B] Gjærtype: M-44, Ha 18 Gjærmengde: 6 Informasjon om gjæring: Fermentation Profile Ale 20 °C - 21 days - Primary [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 1. november 2016 Flasket: 12. desember 2016 Filtrert: Nei Karbonering: N