Brygger: Thorbjørn Bakke
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 4E Amerikansk pale ale
OG: 1,048
FG: 1,010
Mengde vørter: 22,0l
Mengde ferdig øl: 19,0l
Alkoholstyrke: 5,1%
Beregnet IBU: 19,0
Beregnet farge: 8,7 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
4,6 kg Best pale ale (90,2%)
0,2 kg Caramel pils 3,9%
0,2 kg Munich 3,9%
0,1 kg Flaket hvete 2%

[B]Humle og krydder[/B]
Magnum 5gr. 60 min
Citra, 8 gr. 5 min
Idaho 7, 8 gr. 5 min
Citra, 30gr. WP@75°c i 15 min
Idaho 7, 30gr. WP@75°c i 15 min
Citra, 30gr. dryhop dag 12
Idaho 7, 30gr. dryhop dag 12

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
67°c 70min
75°c 10 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: S-04
Gjærmengde: 1 pk.
Informasjon om gjæring:
18-2 dager
19-2 dager
20-2 dager
21-til ferdig
CC gradvis under trykk til 3°C.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 24. juli 2021
Flasket: 20. august 2021
Filtrert: Nei
Karbonering: F