Brygger: Thorbjørn Bakke Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4E Amerikansk pale ale OG: 1,048 FG: 1,010 Mengde vørter: 22,0l Mengde ferdig øl: 19,0l Alkoholstyrke: 5,1% Beregnet IBU: 19,0 Beregnet farge: 8,7 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 4,6 kg Best pale ale (90,2%) 0,2 kg Caramel pils 3,9% 0,2 kg Munich 3,9% 0,1 kg Flaket hvete 2% [B]Humle og krydder[/B] Magnum 5gr. 60 min Citra, 8 gr. 5 min Idaho 7, 8 gr. 5 min Citra, 30gr. WP@75°c i 15 min Idaho 7, 30gr. WP@75°c i 15 min Citra, 30gr. dryhop dag 12 Idaho 7, 30gr. dryhop dag 12 [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 67°c 70min 75°c 10 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: S-04 Gjærmengde: 1 pk. Informasjon om gjæring: 18-2 dager 19-2 dager 20-2 dager 21-til ferdig CC gradvis under trykk til 3°C. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 24. juli 2021 Flasket: 20. august 2021 Filtrert: Nei Karbonering: F