Brygger: Stian Olafsen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 6B Amerikansk IPA
OG: 61
FG: 10
Mengde vørter: 21,0l
Mengde ferdig øl: 19,0l
Alkoholstyrke: 6,8%
Beregnet IBU: 79,8
Beregnet farge: 13,6 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
6kg pale malt
0,25g munich mørk
0,1 crystal 100 ebc
0,35 spraymalt lys

[B]Humle og krydder[/B]
30g warrior 60 min
35g amarillo 15 min
50g idaho7 20 min steep 85 grader
25g mosaic 20 min steep 85 grader
50g mosaic tørrhumling 5 dager
100g idaho7 tørrhumling 5 dager

[B]Andre ingredienser[/B]
10g gips
7ml lacto
3g kritt

[B]Meskeinformasjon[/B]
65 grader 75 min
78 grader 5 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: US 05
Gjærmengde: 2 dl slurry
Informasjon om gjæring:
18 grader pitch, øker til 20 grader på dag 10

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 30. januar 2019
Flasket: 14. februar 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: F