Brygger: Stian Olafsen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6B Amerikansk IPA OG: 61 FG: 10 Mengde vørter: 21,0l Mengde ferdig øl: 19,0l Alkoholstyrke: 6,8% Beregnet IBU: 79,8 Beregnet farge: 13,6 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 6kg pale malt 0,25g munich mørk 0,1 crystal 100 ebc 0,35 spraymalt lys [B]Humle og krydder[/B] 30g warrior 60 min 35g amarillo 15 min 50g idaho7 20 min steep 85 grader 25g mosaic 20 min steep 85 grader 50g mosaic tørrhumling 5 dager 100g idaho7 tørrhumling 5 dager [B]Andre ingredienser[/B] 10g gips 7ml lacto 3g kritt [B]Meskeinformasjon[/B] 65 grader 75 min 78 grader 5 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: US 05 Gjærmengde: 2 dl slurry Informasjon om gjæring: 18 grader pitch, øker til 20 grader på dag 10 [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 30. januar 2019 Flasket: 14. februar 2019 Filtrert: Nei Karbonering: F