Brygger: Andreas Rosén Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 10D Saison OG: 1,050 FG: 1,007 Mengde vørter: 23,0l Mengde ferdig øl: 21,0l Alkoholstyrke: 5,6% Beregnet IBU: 26,0 Beregnet farge: 10 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 5 kg Pilsnermalt 0,8 kg Rugmalt 0,8 kg Hvetemalt [B]Humle og krydder[/B] 12 g Magnum FWH 35 g Saaz 15 min 35 g Saaz 5 min 30g Saaz 0 min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 65 grader i 60 minuter batch sparge [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP 566 Gjærmengde: 0,8M celler/ml/Plato Informasjon om gjæring: fra 18 til 23 grader på 3 dager, deretter stabilt til flasking. Ingen cold crash. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 13. juni 2020 Flasket: 27. juni 2020 Filtrert: Nei Karbonering: N