Brygger: Andreas Rosén
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 10D Saison
OG: 1,050
FG: 1,007
Mengde vørter: 23,0l
Mengde ferdig øl: 21,0l
Alkoholstyrke: 5,6%
Beregnet IBU: 26,0
Beregnet farge: 10 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
5 kg Pilsnermalt
0,8 kg Rugmalt
0,8 kg Hvetemalt

[B]Humle og krydder[/B]
12 g Magnum FWH
35 g Saaz 15 min
35 g Saaz 5 min
30g Saaz 0 min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
65 grader i 60 minuter
batch sparge

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP 566
Gjærmengde: 0,8M celler/ml/Plato
Informasjon om gjæring:
fra 18 til 23 grader på 3 dager, deretter stabilt til flasking. Ingen cold crash.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 13. juni 2020
Flasket: 27. juni 2020
Filtrert: Nei
Karbonering: N