Brygger: Knut Olav Øverby Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6E New England IPA OG: 1,066 FG: 1,010 Mengde vørter: 44,0l Mengde ferdig øl: 33,0l Alkoholstyrke: 7,4% Beregnet IBU: 31,0 Beregnet farge: 10 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pils Maris Otter Carapils [B]Humle og krydder[/B] Mosaic Amarillo [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 65,7 i 60 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP067 Coastal Haze Gjærmengde: 2 stk. pure pitch Informasjon om gjæring: 3L starter + forkultur [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 1. februar 2020 Flasket: 28. februar 2020 Filtrert: Nei Karbonering: F