Brygger: Jan Arild Helle
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 11A Gueuze lambic
OG: 1060
FG: 1008
Mengde vørter: 52,0l
Mengde ferdig øl: 10,0l
Alkoholstyrke: 6,8%
Beregnet IBU: 4,0
Beregnet farge: 11 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pilsner, hvete, cara ruby, havre, acid malt og havregryn

[B]Humle og krydder[/B]
Sarachi ace

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
68/60
77/20

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: BRY-97  og Abbey
Gjærmengde: 2 pk
Informasjon om gjæring:
Gjæret 18 dager, stukket om til 50 liters fat og tilsatt gjær/bakteriekultur fra NØ. Stått ca 1 år før tapping på flaske.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 2. mai 2020
Flasket: 4. juni 2021
Filtrert: Nei
Karbonering: N