Brygger: Jan Arild Helle Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 11A Gueuze lambic OG: 1060 FG: 1008 Mengde vørter: 52,0l Mengde ferdig øl: 10,0l Alkoholstyrke: 6,8% Beregnet IBU: 4,0 Beregnet farge: 11 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pilsner, hvete, cara ruby, havre, acid malt og havregryn [B]Humle og krydder[/B] Sarachi ace [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 68/60 77/20 [B]Gjæring[/B] Gjærtype: BRY-97 og Abbey Gjærmengde: 2 pk Informasjon om gjæring: Gjæret 18 dager, stukket om til 50 liters fat og tilsatt gjær/bakteriekultur fra NØ. Stått ca 1 år før tapping på flaske. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 2. mai 2020 Flasket: 4. juni 2021 Filtrert: Nei Karbonering: N