Brygger: Jan André Møst Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4E Amerikansk pale ale OG: 1047 FG: 1012 Mengde vørter: 55,0l Mengde ferdig øl: 50,0l Alkoholstyrke: 4,9% Beregnet IBU: 34,0 Beregnet farge: 21 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pale malt Carahell Caramunich II [B]Humle og krydder[/B] Perle Amarillo Citra Azzaca Mosaic [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 65 i 60min 75 i 15min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Dansbar Nottingham Gjærmengde: 44gram Informasjon om gjæring: Gjæret på 15 grader [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 10. februar 2019 Flasket: 24. februar 2019 Filtrert: Nei Karbonering: N