Brygger: Jan André Møst
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 4E Amerikansk pale ale
OG: 1047
FG: 1012
Mengde vørter: 55,0l
Mengde ferdig øl: 50,0l
Alkoholstyrke: 4,9%
Beregnet IBU: 34,0
Beregnet farge: 21 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pale malt
Carahell
Caramunich II

[B]Humle og krydder[/B]
Perle
Amarillo
Citra
Azzaca
Mosaic

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
65 i 60min
75 i 15min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Dansbar Nottingham
Gjærmengde: 44gram
Informasjon om gjæring:
Gjæret på 15 grader

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 10. februar 2019
Flasket: 24. februar 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: N