Brygger: Kim Are Kold Gabrielsen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6E New England IPA OG: 1,069 FG: 1,016 Mengde vørter: 28,0l Mengde ferdig øl: 23,0l Alkoholstyrke: 7,5% Beregnet IBU: 40,0 Beregnet farge: 10 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Chateau Pilsen 2-Row 3.5 EBC (78.8%) Wheat Flaked 3.2 EBC (12.5%) Chateau Cara Clair 5.5 EBC (5%) Chateau Cara Ruby 50 EBC (2.5%) Chateau Acid 9.5 EBC (1.3%) [B]Humle og krydder[/B] 60 min - 15 g - Columbus (Tomahawk) - 10.6% 10 min - 25 g - Columbus (Tomahawk) - 10.6% 30 min hopstand @ 82 °C 30 min 82 °C - 75 g - Columbus (Tomahawk) - 10.6% Tørrhumle Dag 2 - 50 g - Amarillo - 8.4% Dag 2 - 15 g - Columbus (Tomahawk) - 10.6% 2 dager - 100 g - Amarillo - 8.4% 2 dager - 20 g - Columbus (Tomahawk) - 10.6% [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 65 °C - 60 min - Temperatur [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Lallemand Verdant Gjærmengde: 2 pk Informasjon om gjæring: 18 °C - 3 dager - Primær 21 °C - 9 dager - Primær 2 °C - 1 dager - Cold Crash [B]Kommentarer[/B] https://share.brewfather.app/d6exDmzyS8dq7k [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 4. august 2021 Flasket: 13. august 2021 Filtrert: Nei Karbonering: N