Brygger: Kim Are Kold Gabrielsen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 6E New England IPA
OG: 1,069
FG: 1,016
Mengde vørter: 28,0l
Mengde ferdig øl: 23,0l
Alkoholstyrke: 7,5%
Beregnet IBU: 40,0
Beregnet farge: 10 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Chateau Pilsen 2-Row 3.5 EBC (78.8%)
Wheat Flaked 3.2 EBC (12.5%)
Chateau Cara Clair 5.5 EBC (5%)
Chateau Cara Ruby 50 EBC (2.5%)
Chateau Acid 9.5 EBC (1.3%)

[B]Humle og krydder[/B]
60 min - 15 g - Columbus (Tomahawk) - 10.6%
10 min - 25 g - Columbus (Tomahawk) - 10.6%

30 min hopstand @ 82 °C
30 min 82 °C - 75 g - Columbus (Tomahawk) - 10.6%

Tørrhumle
Dag 2 - 50 g - Amarillo - 8.4%
Dag 2 - 15 g - Columbus (Tomahawk) - 10.6%
2 dager - 100 g - Amarillo - 8.4%
2 dager - 20 g - Columbus (Tomahawk) - 10.6%

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
65 °C - 60 min - Temperatur

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Lallemand Verdant
Gjærmengde: 2 pk
Informasjon om gjæring:
18 °C - 3 dager - Primær
21 °C - 9 dager - Primær
2 °C - 1 dager - Cold Crash

[B]Kommentarer[/B]
https://share.brewfather.app/d6exDmzyS8dq7k

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 4. august 2021
Flasket: 13. august 2021
Filtrert: Nei
Karbonering: N