Brygger: Anders Gjørwad Hagen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 10A Belgisk blond
OG: 1,061
FG: 1,009
Mengde vørter: 26,0l
Mengde ferdig øl: 26,0l
Alkoholstyrke: 6,9%
Beregnet IBU: 28,0
Beregnet farge: 9,5 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
4,90 kg Pilsen (BestMälz) (3,5 EBC) 75,7 % 
0,25 kg Aromatic Malt (51,2 EBC) 3,9 % 
0,25 kg Munich Malt (15,0 EBC) 3,9 % 
0,25 kg Wheat Malt, Pale (Swaen) (3,9 EBC) 3,9 % 
0,17 kg Acidulated (BestMälz) (3,0 EBC) 2,6 % 
0,65 kg Sugar, Table (Sucrose) (2,0 EBC) 10,0 %

[B]Humle og krydder[/B]
25,00 g Hallertau Magnum [11,00 %] - Boil 60,0 min 24,1 IBUs 
20,00 g Hallertauer Mittelfrueh [5,00 %] - Boil 15,0 min 4,3 IBUs

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
65-66-72-77*C

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP530
Gjærmengde: Starter fra 1pk
Informasjon om gjæring:
18->20->21>1*C

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 24. mai 2020
Flasket: 7. september 2020
Filtrert: Nei
Karbonering: F