Brygger: Anders Gjørwad Hagen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 10A Belgisk blond OG: 1,061 FG: 1,009 Mengde vørter: 26,0l Mengde ferdig øl: 26,0l Alkoholstyrke: 6,9% Beregnet IBU: 28,0 Beregnet farge: 9,5 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 4,90 kg Pilsen (BestMälz) (3,5 EBC) 75,7 % 0,25 kg Aromatic Malt (51,2 EBC) 3,9 % 0,25 kg Munich Malt (15,0 EBC) 3,9 % 0,25 kg Wheat Malt, Pale (Swaen) (3,9 EBC) 3,9 % 0,17 kg Acidulated (BestMälz) (3,0 EBC) 2,6 % 0,65 kg Sugar, Table (Sucrose) (2,0 EBC) 10,0 % [B]Humle og krydder[/B] 25,00 g Hallertau Magnum [11,00 %] - Boil 60,0 min 24,1 IBUs 20,00 g Hallertauer Mittelfrueh [5,00 %] - Boil 15,0 min 4,3 IBUs [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 65-66-72-77*C [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP530 Gjærmengde: Starter fra 1pk Informasjon om gjæring: 18->20->21>1*C [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 24. mai 2020 Flasket: 7. september 2020 Filtrert: Nei Karbonering: F