Brygger: Peter Marius Olsen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6E New England IPA OG: 1,060 FG: 1,013 Mengde vørter: 23,0l Mengde ferdig øl: 19,0l Alkoholstyrke: 6,4% Beregnet IBU: 26,0 Beregnet farge: 15,6 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 4.5 kg — Viking Malt Pilsner — Grain — 4 EBC 300 g — Cara-Pils/Dextrine — Grain — 3.9 EBC 300 g — Thomas Fawcett Crystal Malt — Grain — 118 EBC 300 g — Oats, Flaked — Grain — 2 EBC 454 g — Briess Munich — Dry Extract — 20 EBC [B]Humle og krydder[/B] 100 g — Ekuanot 15% — Aroma — 30 min hopstand @ 75 °C 72 g — Motueka 7% — Aroma — 30 min hopstand 50 g — Motueka 7% — Dry Hop — day 3 30 g — Ekuanot 15% — Dry Hop — day 3 70 g — Ekuanot 15% — Dry Hop — day 7 60 g — Citra 12% — Dry Hop — day 7 50 g — Motueka 7% — Dry Hop — day 7 [B]Andre ingredienser[/B] 4.44 g — Calcium Chloride (CaCl2) — Mash 0.75 g — Epsom Salt (MgSO4) — Mash 2.94 g — Gypsum (CaSO4) — Mash 3.86 g — Calcium Chloride (CaCl2) — Sparge 0.65 g — Epsom Salt (MgSO4) — Sparge 2.56 g — Gypsum (CaSO4) — Sparge 5 g — Yeast Nutrients — Boil — 15 min [B]Meskeinformasjon[/B] 69 grader 75 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: us05 Gjærmengde: 2 pk Informasjon om gjæring: 20 grader 14 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 11. mars 2019 Flasket: 22. mars 2019 Filtrert: Nei Karbonering: F