Brygger: Peter Marius Olsen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 6E New England IPA
OG: 1,060
FG: 1,013
Mengde vørter: 23,0l
Mengde ferdig øl: 19,0l
Alkoholstyrke: 6,4%
Beregnet IBU: 26,0
Beregnet farge: 15,6 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
4.5 kg — Viking Malt Pilsner — Grain — 4 EBC
300 g — Cara-Pils/Dextrine — Grain — 3.9 EBC
300 g — Thomas Fawcett Crystal Malt — Grain — 118 EBC
300 g — Oats, Flaked — Grain — 2 EBC
454 g — Briess Munich — Dry Extract — 20 EBC

[B]Humle og krydder[/B]
100 g — Ekuanot 15% — Aroma — 30 min hopstand @ 75 °C
72 g — Motueka 7% — Aroma — 30 min hopstand
50 g — Motueka 7% — Dry Hop — day 3
30 g — Ekuanot 15% — Dry Hop — day 3
70 g — Ekuanot 15% — Dry Hop — day 7
60 g — Citra 12% — Dry Hop — day 7
50 g — Motueka 7% — Dry Hop — day 7

[B]Andre ingredienser[/B]
4.44 g — Calcium Chloride (CaCl2) — Mash
0.75 g — Epsom Salt (MgSO4) — Mash
2.94 g — Gypsum (CaSO4) — Mash
3.86 g — Calcium Chloride (CaCl2) — Sparge
0.65 g — Epsom Salt (MgSO4) — Sparge
2.56 g — Gypsum (CaSO4) — Sparge
5 g — Yeast Nutrients — Boil — 15 min

[B]Meskeinformasjon[/B]
69 grader 75 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: us05
Gjærmengde: 2 pk
Informasjon om gjæring:
20 grader 14 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 11. mars 2019
Flasket: 22. mars 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: F