Brygger: MonoBryggeriet Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 2F Schwarzbier OG: 1046 FG: 1009 Mengde vørter: 14,0l Mengde ferdig øl: 12,5l Alkoholstyrke: 4,9% Beregnet IBU: 24,0 Beregnet farge: 53 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Best pils - 89% Breiss Carabrown - 3% Best acidulated - 2% Weyermann Carafa spesial I - 1% Weyermann Carafa spesial III - 1% Crisp black - trekkes i en humlepose i drøyt 5 min mot slutten av mesk. - 4% [B]Humle og krydder[/B] Hallertauer mittelfrüh @ FWH 0.6g/L Northern Brewer @15 2.3g/L Northern Brewer @2 0.9g/L Northern Brewer DH 4 days [B]Andre ingredienser[/B] Clarex Ca 46 ppm Mg 1 ppm Na 2 ppm Cl 26 ppm SO4 54 ppm HCO3 38 ppm [B]Meskeinformasjon[/B] 0 min @ 52 grader 60 min @ 64 grader 20 min @ 72 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP940 Gjærmengde: 20 mil per liter Informasjon om gjæring: 10 grader i 10 dager øker fra 10 - 16 grader ila 1 uke hviler på 16 grader i 3 døgn 4 døgn CC @ 3 grader [B]Kommentarer[/B] Lukket overføring til fat. Karbonering 2.5 vol. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 2. januar 2022 Flasket: 23. januar 2022 Filtrert: Nei Karbonering: F