Brygger: Svein Erik Kvamsdal Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 3A Helles bock/maibock OG: 1,069 FG: 14 Mengde vørter: 22,0l Mengde ferdig øl: 19,0l Alkoholstyrke: 7,2% Beregnet IBU: 28,0 Beregnet farge: 12,6 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Ireks Pilsner Malt Ireks Vienna Malt BestMalz Munich [B]Humle og krydder[/B] Perle Hallertauer Mittelfrueh [B]Andre ingredienser[/B] Calcium Chloride Gypsum (CaSO4) Whirlfloc Yeast Nutrients [B]Meskeinformasjon[/B] 60 °C — 10 min 66 °C — 60 min 77 °C — 10 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP833 Gjærmengde: 800 billion Informasjon om gjæring: Primary — 10 °C — 10 days Primary — 12 °C — 10 days Primary — 16 °C — 2 days Cold Crash — 2 °C — 1 days [B]Kommentarer[/B] Lagret på corneliusfat 2°C i 18 uker [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 26. mai 2019 Flasket: 23. september 2019 Filtrert: Nei Karbonering: F