Brygger: Svein Erik Kvamsdal
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 3A Helles bock/maibock
OG: 1,069
FG: 14
Mengde vørter: 22,0l
Mengde ferdig øl: 19,0l
Alkoholstyrke: 7,2%
Beregnet IBU: 28,0
Beregnet farge: 12,6 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Ireks Pilsner Malt  
Ireks Vienna Malt  
BestMalz Munich

[B]Humle og krydder[/B]
Perle 
Hallertauer Mittelfrueh

[B]Andre ingredienser[/B]
Calcium Chloride
Gypsum (CaSO4)
Whirlfloc 
 Yeast Nutrients

[B]Meskeinformasjon[/B]
60 °C — 10 min
66 °C — 60 min
77 °C — 10 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP833
Gjærmengde: 800 billion
Informasjon om gjæring:
Primary — 10 °C — 10 days
Primary — 12 °C — 10 days
Primary — 16 °C — 2 days
Cold Crash — 2 °C — 1 days

[B]Kommentarer[/B]
Lagret på corneliusfat 2°C  i 18 uker

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 26. mai 2019
Flasket: 23. september 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: F