Brygger: Øystein Kalvatn Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 3E Klassisk norsk juleøl OG: 1,080 FG: 1,022 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 23,0l Alkoholstyrke: 7,7% Beregnet IBU: 30,0 Beregnet farge: 45 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 66,6% Munich light 23,6% Pilsner 9,2% Caramunich II 0,6% Carafa Spesial III [B]Humle og krydder[/B] 1,8g/L Hallertau Mittelfrueh 60 min 1,2g/L Hallertau Mittelfrueh 30 min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 60 min @ 66c 10 min @ 72c [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP833 Gjærmengde: 5L Starter Informasjon om gjæring: 11c i ei veke. 20c etter 60% AA til utgjæret. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 18. august 2019 Flasket: 7. september 2019 Filtrert: Nei Karbonering: N